Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Certificaten

VCA

Veiligheid en kwaliteit staat bij Stratenmakerbedrijf Smulders BV voorop. Dat vinden wij niet alleen, we kunnen het ook bewijzen. Want we zijn VCA gecertificeerd! VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Erkend Leerbedrijf

Met trots kunnen wij zeggen dat wij in het bezit zijn van de certificering ?Erkend Leerbedrijf?. Als leerbedrijf investeren wij in de toekomst van de branche en in de toekomst van ons bedrijf door leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden tot specialisten.

STRAATWERK Nederland

STRAATWERK Nederland. Samen de weg vooruit. De openbare ruimte vraagt om straten en pleinen die mensen niet alleen samenbrengen maar ook de kwaliteit van leven versterkt! Samen met de opdrachtgevers – meestal gemeenten – zorgen de leden van STRAATWERK Nederland voor de realisatie hiervan!

SEB

Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB)

Voor de uitvoering van de Erkenningsregeling is per 1 januari 1993 de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB) opgericht. Het bestuur van de SEB besluit, op grond van toelatingseisen en gedragsregels, of een bedrijf toegelaten wordt tot de Erkenningsregeling, en zich officieel Erkend Bestratingsbedrijf mag noemen.